Over Sumaja Beauty

Ik ben Surayya Jacobs, Dermatologe
1 april 2015 ben ik mijn eigen bedrijf Sumaja Beauty begonnen.
Omdat ik vind dat iedereen het recht heeft om er mooi uit te zien, en ik graag mijn jarenlange ervaringen en expertise wil delen.

sumaja beauty team

Stukje geschiedenis over mijzelf:

Als dermatoloog en professionele huidtherapeut voor vele jaren ben ik in die tijd jarenlang getuige geweest van de evolutie van professionele huidverzorgingsproducten in de hele wereld. Mijn professionele reis begon in Japan, een land dat geobsedeerd is door huidverzorgingsroutine en een holistische benadering van huidtherapie. In oktober 2014 ontmoette ik dokter Tiina Meder en na een intensieve training in april 2015 werd ik trainer en exclusieve distributeur van Meder Beauty Science in de Benelux. Meder Beauty Science streeft naar herstel van de gezondheid van de huid via een reeks klinisch bewezen ingrediënten, we richten ons ook op anti-veroudering en huidproblemen via een holistische benadering van huidtype en aandoeningen, diagnostiek en therapie. Ontdek hoe gezond je huid kan zijn met Meder Beauty Science. Ik heet u van harte welkom bij Sumaja Beauty

Onze services

  • Flexibele inkoop U als klant bepaalt wat u nodig heeft en wilt gebruiken!
  • Training van uw personeel wordt volledig door ons verzorgd zonder enige kosten voor u! Ook de volledige begeleiding hoort hierbij!
  • In samenwerking met u organiseren wij Meder Beauty-Lab dagen cq workshops bij u in de salon rechtstreeks voor uw klanten! Ook deze dagen zijn kosteloos voor U,
  • Wij zijn zeer flexibel te bereiken daar wij het motto de Klant is Koning hooghouden! Via: Mail, Telefoon, WhatsApp
  • Op Facebook en Instagram voorzien wij u dagelijks met updates, en uitgebreide informatie over specifieke behandelingen en producten.
Is jouw bedrijf toe aan het Van der Valk Business Center?

Stel hier je vraag of maak meteen een afspraak. We gaan graag met je in gesprek over de beste mogelijkheden voor jou.