Faciliteiten

Laat je verrassen door de professionele en vriendelijke uitstraling van onze kantoortuin. Kies hier je ruimte, strategisch gelegen vlakbij België, Duitsland en de regio Maastricht. Op een steenworp afstand van de A2, middenin de bedrijvigheden toch in het groen om lekker bij te tanken in je pauze. 

Flexibele kantoorruimtes van 12-2000 m²

Van starter tot gevestigd bedrijf, van zzp’er tot multinational, voor iedere ondernemer hebben wij een passende werkomgeving. Wij bieden kantoorruimtes op maat, die kunnen meegroeien met de ontwikkeling van uw bedrijf. Uw kantoor is standaard voorzien van vloerbedekking, telefoon- en internetaansluiting. U heeft de vrijheid om uw kantoor naar eigen wens en behoefte in te richten.

Informatiepunt

Dagelijks zijn onze medewerkers aanwezig en direct aanspreekbaar als u vragen heeft of behoefte aan ondersteuning.

Sport Center

Even ontspannen? Dat kan op elk moment van de dag naast de deur in ons Van der Valk Sport Center met individuele fitness en een scala aan groepslessen. Als huurder kunt u hier sporten met korting.

Internet

In ons gebouw heeft u supersnel internet via een beveiligde glasvezelverbinding. In de vergaderzalen en voor bezoekers is er ook een open WI-FI beschikbaar.

Schoonmaak

Een opgeruimde omgeving bevordert de productiviteit. Op verzoek nemen onze schoonmakers ook uw kantoorruimte mee in hun ronde.

24/7 Toegang

In ons gebouw heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw werkplek met uw eigen digitale pas en alarmcode. Dat is pas flexibel werken.

Eigen vestigings- en postadres

Iedere bewoner (of huurder) krijgt een eigen postadres en brievenbus. De post wordt door ons dagelijks om 15:00 uur verdeeld.

Kantoormeubelen en artikelen

Als huurder van het Van der Valk Business Center kunt u alle kantoorbenodigdheden tegen een aantrekkelijke korting bestellen bij Lyreco.

Samen sterk

Wij hebben een diversiteit aan bedrijven en branches gehuisvest. Wij helpen u graag om nieuwe contacten te leggen, lokale bedrijven te ontmoeten, ideeën te delen en nieuwe kansen te creëren.

Plattegrond mogelijkheden

Bekijk hier een plattegrond van het gebouw.

Is jouw bedrijf toe aan het Van der Valk Business Center?

Stel hier je vraag of maak meteen een afspraak. We gaan graag met je in gesprek over de beste mogelijkheden voor jou.